TUTUM YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI (12-18 ARALIK)

TUTUM YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI (12-18 ARALIK)

TUTUM YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI gereğince okulumuz velilerinin katkısıyla ''Yerli Malı Müzesi'' oluşturuldu. Yurdumuzun dört köşesinden, ün yapan ürün ve lezzetler sergilendi. Öğrencilerimiz beslenme saatinde Çankırı’nın Yumurta Tatlısı, Muska Böreği ve Çankırı Pidesi ile yöresel tatlarla buluştu. Öğrencilerimize, tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği anlatıldı. Bilinçli tüketim, tutumlu olma ve yerli ürünler kullanarak ülkenin zenginliğine katkı sağlama konularında öğrencilerimize eğitim verildi.

19.12.2023 79

19-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-2023