Anaokulumuzda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

Anaokulumuz, deprem riskine karşı hazırlıklı olmak ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla 1-7 Mart tarihleri arasında bir deprem tatbikatı düzenledi. Tatbikata tüm öğrenciler, öğretmenler ve personel katıldı.

Tatbikat kapsamında, deprem anında alınması gereken önlemler konusunda öğrencilere eğitim verildi ve tahliye prosedürleri uygulamalı olarak gösterildi. Okul personeli, öğrencileri güvenli bir şekilde tahliye etmek için gereken adımları uyguladı.

Tatbikat sırasında, öğrencilerin panik yapmadan ve sakin bir şekilde hareket etmeleri teşvik edildi. Acil durum çıkışlarının yerleri öğrencilere hatırlatıldı ve tatbikatın başarıyla tamamlanmasının ardından, deprem sonrası toplanma noktalarında öğrencilerin kontrol edilmesi sağlandı.

Anaokulumuz, benzer tatbikatlar düzenleyerek deprem ve diğer acil durum senaryolarına karşı sürekli olarak hazır olmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin güvenliği ve sağlığı, okulumuzun önceliğidir.

13.03.2024 53

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024