Vilayetler Birliği Anaokulu

Vizyon: Nitelikli eğitim kadrosu ile yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak öz güveni gelişmiş ve lider olmaya aday bireyler yetiştirmek.

Misyon: "Bu Okulda Verilen Emek, Mutlu Yarınlara Ulaşmak Demek..."

Başarılar:

Saatler: 07.45-12.45 13.00-18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vilayethizmetbirligianaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. ŞEHİT SATILMIŞ GENÇ SK. VILAYETLER HIZMET BIRLIGI ANAOKULU NO 13 MERKEZ / ÇANKIRI

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda yarım gün eğitim verilmektedir. Ayrıca Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Çocuk Kulübümüz de hizmet vermektedir.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuzun etrafında İtfaiye ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bulunmaktadır. Şehir merkezinden Çarşamba Pazarı güzergahlı toplu taşıma araçları kullanılabilir. Özel araçla ulaşım Çarşamba Pazarı yolu, Yapraklı yolu gibi güzergahlardan sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1250 metre